Persbericht: nieuwe collectie op Masters of LXRY 2017

Persbericht: nieuwe collectie op Masters of LXRY 2017

PERSBERICHT
Zachte push-ups zonder beugels
BoxerinBlue: Wireless Swimwear mét SPF50 zonbescherming

AMSTERDAM – BoxerinBlue Swim en Resortwear (BIB) (www.boxerinblue.com) presenteert zijn nieuwe collectie op Masters of LXRY 2017 van 7 t/m 11 december in de Amsterdamse RAI. De collectie van het luxe badmodemerk valt ook dit jaar op vanwege de wireless wikkel-bikini’s met UV-bescherming en een zachte push-up zonder beugels. Bovendien zijn alle modellen combineerbaar; in kleur, design en maat.

Wireless badmode met factor 50

“Ik heb nooit met beugels gewerkt; wireless biedt vrouwelijk comfort, is zelfs tot en met cup DD prima draagbaar en geeft je de mogelijkheid je natuurlijke schoonheid te laten zien. Voor onze exclusieve wikkeltops gebruiken we mooie Italiaanse stoffen waarmee – ongeacht je leeftijd – een grote diversiteit aan vrouwelijke vormen tot haar recht komt,” vertelt Wendela. “De badpakken en bikini’s bieden bovendien geïntegreerde SPF50 voor bescherming tegen de zon”.

Mix & match

“Naast een eindeloze mix & match van tops en broekjes in diverse kleuren, designs en maten is deze stoere en vrouwelijke badmode ook draagbaar in combinatie met day- en evening wear. Een zwarte wikkeltop met kraagje kan overdag bijvoorbeeld heel stoer op een jeans worden gedragen of s’avonds juist bij een lange rok,” tipt Wendela enthousiast. Op Masters of LXRY 2017 heeft BoxerinBlue een speciale promotie-actie op stand #333 in Hal 3 om de vakantie-garderobe mee te verrijken. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam.

Over BoxerinBlue

BoxerinBlue is toonaangevend geworden op het gebied van beugelloze badmode. Na Singapore en Shanghai woont de Goederen, Nederlandse van origine, getrouwd en moeder van twee jonge kinderen, nu weer in Amsterdam. Behalve via BoxerinBlue.com is de exclusieve badmode onder meer te vinden bij Boutique Zondag, Willemsparkweg 161 te Amsterdam en in Noordwijk bij het Grand Hotel Huis ter Duin. De prijs van een exclusieve Bondgirl bikini begint bij EUR 209,90 en voor een badpak met riem vanaf EUR 229,95,- www.boxerinblue.com