Returns

RETOURNEREN

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je je geld terug

ZICHTTERMIJN

  • Je hebt 14 dagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden, deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

VOORWAARDEN RETOURNEREN EN RUILEN

  • Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking retour gezonden te worden. Inclusief het originele label & prijskaartje. Alle artikelen worden bij ontvangst gecontroleerd.
  • Bij retourzending van beschadigde artikelen kan een schadevergoeding in rekening worden gebracht of kosten in rekening worden gebracht voor waardevermindering.
  • Is een artikel niet naar wens of zou je liever een andere maat of kleur willen ontvangen? Meldt dan ook het te retourneren artikel eenvoudig aan via ons retourformulier.

PROCEDURE RETOURNEREN

  • Klik HIER om naar jouw bestellingsoverzicht te gaan. Kopieer het ordernummer waar het te retourneren artikel op is geboekt en vul hiernaast het returnsformulier naar ons op. Geef daarbij duidelijk aan welke producten terug worden gezonden.
  • Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een e-mail met retournummer.
  • Dit nummer (bijvoorbeeld: RT-12345) dien je aan de buitenkant van het retourpakket te vermelden. Bewaar je retourbon zorgvuldig.

RETURN ADDRESS

LOF BV, inz. BoxerInBlue
Weg Over de Bisschop 1d
1934 CS Egmond aan den Hoef

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, of je kunt aantonen dat het retourpakket verzonden is – doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat de herroeping aan ons is gemeld – ontvang je het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten (binnen 30 dagen) terug. Je ontvangt het bedrag terug via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt.

RETURNS FORM

Klik hier om het ordernummer te vinden.